Aanmelding leerlingen

Meer zien van onze school?

Wellicht heeft u al veel gehoord van of gelezen over onze school. Maar er is niets mooier om met eigen ogen te zien hoe het op onze school gaat. Een bewuste schoolkeuze is voor uw kind(eren) van groot belang! Daarom nodigen we u van harte uit om de sfeer te komen proeven!
U bent altijd welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met een rondleiding. Dit doen we het liefst onder schooltijd, zodat u de school 'in bedrijf' ziet. Is het praktisch gezien ecter fijner om het na schooltijd of 's avonds te doen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk!
Heeft u vragen over de schoolkeuze? Of wilt u een persoonlijk gesprek plannen? Neem dan contact op met M. de Bruijn, directeur (m.debruijn@koelmangorinchem.nl) of via het telefoonnummer van de school (0183-621645).
Ieder jaar organiseren we in januari ook een informatieavond en een open morgen. Houd onze website in de gaten voor de actuele data.

Aanmelden
Wilt u uw kind(eren) bij ons op school aanmelden? Wat fijn! We zullen u en uw kind(eren) warm welkom heten en hopen dat ze een goede tijd hebben op onze school! 
Bij de aanmelding is het de gewoonte om een aanmeldingsformulier in te vullen. Dat kunt u opvragen bij juf De Jongh (a.dejongh@koelmangorinchem.nl) of via het telefoonnummer van de school (0183-621645). Als u nog vragen heeft m.b.t. de aanmelding of meer informatie wilt, neem dan ook contact met ons op! Na het inleveren van het aanmeldingsformulier, nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek op onze school.